maanantai 28. tammikuuta 2008

Kuvia TV -kuvauksista: päiväkoti

Blogiimme tulee koko ajan enemmän ja enemmän kuvia, niitähän kaikki haluavat toki misseistä nähdä.

Nyt tänne alkaa tasaisin väliajoin tulla ns. making-of -kuvia tv -kuvauksista, joissa tytöt olivat heti semifinaalin jälkeen ja joiden lopputuloksen näemme sitten finaalilähetyksessä. Myös muuta kuvamateriaalia on toki edelleen luvassa..

Tässä kulissien-takaa -setissä ollaan päiväkodissa, jossa finalistimme kävivät viikko sitten maanantaina leikkimässä lasten kanssa ja jututtamassa heitä.

Vierailu tuntui olevan lasten osalta oikein mieluinen, monenlaista erilaista touhua oli meneillään päivän aikana ja riemua riitti.

Eräs mieleenjäävä juttu oli kun pienet pojat siellä juttelivat eteisessä vaatteita pukiessaan tulevasta hipan pelaamisesta, missimme olivat kertoneet heille kiinnijäävien "rangaistuksen" olevan ei sen kauheampaa kuin pusu poskelle!!

Tuo tuntui kuitenkin olevan hyvinkin tehokas pelote, pientä paniikkia tuntui olevan ilmassa poikien kesken jo etukäteen... "HEI APUA, mitä jos me jäädään KIINNI? POJAT, EI SAA JÄÄDÄ KIINNI!!"

Noh, kovin montaa vuotta tuo temppu ei enää toimisikaan heidän suhteensa, se on varma..

------------------------------

Katso kuvat klikkaamalla tätä linkkiä »

2 kommenttia:

AntSa kirjoitti...

Tulossa varmastikin mukava kooste lähetykseen tuolta päiväkodilta! Itse työskentelen päiväkodissa ja voin kuvitella, että omankin esikouluryhmäni lapset olisivat olleet innoissaan missien visiitistä.

Mukavia tunnelmia kuvauksista välittyi jo näiden kuvien välityksellä! Kiitos kaunis. :)

Anonyymi kirjoitti...

Minkä ihmeen takia täytyy päiväkoti-ikäisille käydä luomassa tälläisiä kauneus käsityksiä?