keskiviikko 23. tammikuuta 2008

Finalisti-profiili 2: Hanna-Maria MannerFinalistien esittelyvuorossa on tänään numerolla kaksi kilpaileva Hanna-Maria Manner.
Virroilta kotoisin oleva Hanna-Maria opiskelee kosmetologiksi, mikä on ollut haave aina peruskoulusta asti. Kymmenen vuoden päästä Hanna-Maria näkisi itsensä mieluusti omakotitalossa maalla koirien ja hevosten keskellä. Ratsastus kuuluukin harrastuksiin yksinlaulun lisäksi. Hanna-Maria tulee todellisesta suurperheestä, johon kuuluvat äidin ja isän lisäksi yksi isosisko, neljä isoveljeä, yksi pikkusisko ja kolme pikkuveljeä.

Nuoresta iästään huolimatta Hanna-Maria ei ole mikään keltanokka kauneuspiireissä. Viime vuonna hän oli jo mukana Miss Suomi –semifinaalissa ja myöhemmin syksyllä Suomen Neito –kisan finalisti. Viime vuonna irtosi myös voitto Model 2007 –kisassa. Hanna-Maria kertookin kilpailemalla etsivänsä itsestään rajoja. Kilpaileminen taitaakin olla verissä, siitä kielii myös seitsemän vuoden yleisurheilutausta. Hanna-Maria mainitsee kilpailun haittapuoliksi pitkät odottelut ja epäsäännöllisyyden, mutta nekään eivät ole saaneet kilpailuviettiä sammumaan, sillä Hanna-Maria nauttii esiintymisestä. Tämän tytön puolesta ei tarvitsekaan jännittää miten poseeraukset ja lavatyöskentely sujuvat, sen verran rennolta liikehdintä näyttää.
Hanna-Maria uskoo tuomareiden nähneen hänessä säteilevän oman itsensä, joka ei missään tilanteessa esitä mitään muuta.

Miss Suomena Hanna-Maria uskoisi olevansa hyvä roolimalli nuoremmille ja vanhemmille. Omalla esimerkillään hän näyttäisi, että aina on mahdollista nousta pinnalle, kun vain jaksaa tarpeeksi yrittää. Hanna-Marian mielestä Miss Suomi ei tarvitse sellaista julkisuutta kuin nyt, jossa esimerkiksi kytätään, onko jokainen sentti oikeassa paikassa. Hän toivoisikin, että media keskittyisi tuomaan enemmän positiivisia juttuja misseistä esille. Hanna-Maria kertoo olevansa itsenäinen ja uskoisikin selviävänsä hyvin maailmalla Suomea edustamassa, mutta sanoo kielitaidon tarvitsevan vielä hieman preppausta.

Lopuksi näytän Hanna-Marialle kuvaa hallitsevasta Miss Universumista. Pienen pohdinnan jälkeen Hanna-Maria veikkaakin oikein ”Hän on Miss Universum”.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hanna-Marialla on upea vartalo! Pitkästä aikaa Miss Suomessa kroppa, joka näyttää Miss Universumissa menestyvien missien vartalolta. Kukkahattulihavuustutkijatätien arvioita ei kannata Hanna-Marian eikä tuomariston kuunnella. Yhtä hyvin allekirjoittanut voisi julkisesti arvioida vaikkapa Janne Ahosen ponnistustekniikkaa tai ydinvoiman loppusijoituspaikan rakennusaikataulua.