tiistai 22. tammikuuta 2008

Tiedossa tänään: Kuvauksia ja esiintymisvinkkejä

Missifinalisteilla pitää kiirettä. Lehtikuvausten ja haastattelujen lisäksi näinä alkuviikon päivinä kuvataan myös materiaalia tulevaa tv-lähetystä varten.

Aikaa on varattu myös palautekeskusteluihin, joissa mm. hallitseva Miss Suomi käy tyttöjen kanssa läpi heidän esiintymisensä parhaat puolet sekä antaa vinkkejä ja rakentavaa kritiikkiä asioista, joita kukin voi vielä parantaa. Tarkoituksena on myös tutustua myös kilpailun voittajan tärkeimpään edustusmatkaan, eli Miss Universum –kisaan, joka tullaan käymään heinäkuussa Vietnamissa. Illalla onkin siis vuorossa tv:n katselua, kun tytöt saavat nähtäväkseen viime vuotisten Miss Universumien preliminäärit. Kyseessä on tuomariston haastattelujen ohella kisan tärkein tapahtuma, jossa tuomarit pisteyttävät kilpailijat. Juuri preliminääripisteiden perusteella valitaan sitten ne 15-20 parasta, jotka kisaavat varsinaisessa kilpailussa Universumin kauneimman kruunusta.

Torstaina starttaavan missikiertueen aikataulu löytyy täältä.

1 kommentti:

Nati kirjoitti...

Tässäpä kehityskeskustelu, josta saattaa olla oikeasti hyötyä! On myös hienoa, että nyt aletaan puhua edustusmatkasta jo ennen edustajan valintaa. Toivon meidän missiehdokkaidemme tekevän noiden Universumin prelivideoiden äärellä todellisia oivalluksia: Yksi tärkeimmistä voisi olla tuo Saimi Hoyerin muualla esiin tuoma ajatus siitä, ettei kauneus riitä, myös persoona pitää laittaa peliin. Sen huomaa selkeästi esim. tarkkailemalla viime vuoden viittä Universum-finalistia.